Wil jij iets bijzonders toveren?

 

Net voor de feestdagen had ik je beloofd snel terug te komen op mijn toverstok, lees daarom snel mijn gratis aanbod!

Weet je het nog?

Eerst een foto van de lege muur en dan een foto voorbeeld van een muurschildering.
Ik kreeg er zo ontzettend veel reacties op, zoals: Wat een wereld van verschil!
zo wordt het visueel voor iedereen, en dit helpt mensen over de streep.
Dankjewel voor alle reacties!

Hieronder heb ik nog 2 foto’s van voor en na:

Voor

Na de muurschildering
Een muurschildering geeft je het volgende:
– In jouw ruimte krijg je het gevoel alsof je altijd vakantie hebt.
– jouw ruimte wordt minstens 2x zo groot wordt, zodat je wellicht niet hoeft te verhuizen
– Je kunt productiever zijn in jouw ruimte, waardoor je meer vrije tijd over hebt voor familie of vrienden.
– Je kunt trots zijn op je ruimte, zodat je meer klanten kunt aantrekken.

Waarom help ik jou?
Omdat je meer ruimte en vrijheid krijgt. Zodat je fijner kunt werken en meer vrije tijd over hebt en fluitend aan het werk gaat!

Ik heb maar 3 toverstokken, dus reageer meteen!
Klanten overtuigen mij wat zo’n muurschildering met je ruimte doet. Daarom deel ik voor 22 januari 3 toverstokken uit.
Ik kan je namelijk als het ware met een toverstok, met een vóór en ná foto, laten zien wat een muurschildering doet met jouw ruimte! Of misschien weet je iemand anders wie je dit gunt. Je kunt heel eenvoudig dit bericht doorsturen met de link onderaan.

Dit doe ik niet voor iedereen.
Stuur je naam, adres en telefoonnummer voor 22 januari via de link:
https://jolandagoris.nl/contact.
Maar, ik moet erbij zeggen, dit doe dit niet voor iedereen. Vertel mij wat je doel is wat je met jouw ruimte wilt bereiken. Na 22 januari kies ik 3 gegadigden uit met wie ik een gesprek van 15 minuten heb om te kijken wat zo’n toverstok foto voor jou kan betekenen. En om te zien wat een muurschildering voor jouw ruimte kan doen. Je zult verbaasd zijn hoe groot dit verschil voor jou kan zijn.
Dus mail je gegevens direct door en wie weet zit jij daarbij!

P.s. De belangstelling is groot. Dus reageer direct, https://jolandagoris.nl/contact. want ik stuur deze nieuwsbrief naar meer dan 300 lezers.

 

 

Eén gedachte op “Wil jij iets bijzonders toveren?

  1. Marcel Wiegerinck

    Hee Jolanda,

    Wat een goed idee en toveren kan je zeker. Ik weet niet of er nog iets van mijn hok te maken valt maar op dit moment ziet het er erg saai en klein uit. Ik zou wel meer ruimte willen ervaren waarin creatief maar toch rustig kan denken en vooral doen. Of miscchien wel een functionele muur waar ik papieren kan plakken en hangen. Mmm. Nou ik laat me graag betoveren met ideeen.

    Succes gr. Marcel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *