Muurschildering Centrum Eindhoven

 

In het centrum van Eindhoven bij winkel Granville, schuin tegenover de Bijenkorf, heb ik de afgelopen weken een muurschildering gemaakt. De eerste kledingzaak in Eindhoven met een muurschildering! Granville is een prachtige kledingzaak voor dames en heren. Zij zitten rechts van ” De Tuinen” en links van de “Etos”. Beneden is de herenkleding, en met een klein bordje werd verwezen naar de mooie collectie dameskleding op de 1ste etage.

Toen ik voor de eerste keer binnen kwam hing daar een mooi schilderij en er stond een tafeltje. Alleen de positie van het schilderij en het tafeltje hield mij tegen om naar boven te gaan.

Bij de eerste kennismaking was de eigenaresse Carla direct verrukt van de vakantiebeelden en schetsen die ik liet zien van schilderingen, en met name die van St Tropez. De winkel is veel meer dan alleen kleding, vertelde ze. We willen een beleving laten voelen, mensen een vakantiegevoel geven, zodat ze lekker ondertussen kunnen winkelen. Met deze opdracht ben ik aan de slag gegaan. Ik liet haar voorbeelden zien van kledingwinkels in San Francisco. Zij hebben namelijk al die uitstraling! Carla vertelde dat zij dit ook voor de klanten en voor zichzelf willen. Een prettige omgeving om in te winkelen en werken, fantastisch toch!

Om het voor de klant veel duidelijker te maken dat de dameskleding op de 1e etage is, is er gekozen voor een verwijzing op de muur met ” Ladies 1st Floor”. Net even wat meer kwaliteit, net zoals de kleding.

De kleuren die gebruikt zijn in de muurschildering zitten in de kleding, trap en de vloer. In de vloer zit een oranje kleur die de daken van St Tropez ook hebben.

Het mooie is dat de verf nog maar net droog was, en klanten deze verwijzing hardop lazen. Het werkte gelijk!Ik heb de trapopgang in 4 stukken verdeeld. De rechterfoto is het middenstuk. Volgende keer laat ik het bovenstuk zien!

Wil je daar niet op wachten, wat ik zeker niet zou doen 😉 ga dan alvast naar Granville.

Granville zit op de Demer op nummer 6 in Eindhoven. Op dit moment zijn er hele mooi aanbiedingen voor zowel dames als de heren. Loop die niet mis en ga snel kijken, en geniet ondertussen van de sfeer!

 

4 gedachten over “Muurschildering Centrum Eindhoven

 1. C.Bemelen

  Beste Jolanda,

  We zijn erg blij met onze muurschildering, we worden er telkens weer vrolijk van.
  zowel de klanten als wijzelf komen voortdurend in vakantiestemming!

  Met vriendlijke groet,

  Carla & team Granville & Tradition

  1. Jolanda Goris

   Beste Carla,
   Dat is toch geweldig, in een vakantiestemming je kleren kunnen kopen, gewoon zomaar in Eindhoven. Heel gewoon is dat natuurlijk niet, dit is uniek voor Eindhoven!

   Houd deze vakantiestemming lekker vast, tot ziens tot in Granville en groetjes aan het hele team!
   Vrolijke groet, Jolanda

  1. Jolanda Goris

   Hoi Sandra,
   Dankjewel voor je enthousiaste reactie, geweldig! Volgende keer krijg je het laatste stuk van deze winkel te zien ;-).
   Vrolijke groet, Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *