Dutch Design Week en Jolanda op d’r kop

Tja, inderdaad, ik ben echt over de kop gegaan! Het is een groot wonder dat ik mij tijdens de Dutch Design Week kan presenteren. Een paar weken terug heb ik een ernstig ongeluk gehad. Ik was zelfs een tijdje buiten westen en het zag er niet goed uit. Dat ik überhaupt weer op mijn benen kan staan, dat ik hier een stukje zit te schrijven, daar ben ik heel blij mee. Alleen een flinke hersenschudding en hechtingen in mijn hoofd, dat is het enige wat ik eraan heb overgehouden. Dus voor mij wordt deze Dutch Design Week héél bijzonder!

Van 20 t/m 28 oktober tijdens de Dutch Design Week, kun je iedere dag binnenlopen in mijn atelier van

11.00 tot 18.00 uur

 

Kom langs, leuk!

Apparatenfabriek Strijp S Eindhoven

Torenallee 26-38 2e etage

5617 BD Eindhoven

 

 

Een tromp l’oeil, ofwel bedrog van het oog, heb ik aan de binnenmuur van mijn atelier gemaakt, die ga ik tijdens de DDW afmaken. Deze had af moeten zijn, maar door mijn ongeluk was dit niet mogelijk. Gelukkig is hij is ver af. Ik zal je verklappen, het is een vakantie uitzicht uit het raam. Ondanks dat deze nog niet geheel klaar is, is die wel al mooi genoeg om te komen bekijken. Ik geloof wel dat ik mijzelf hiermee heb overtroffen ;-).

Tijdens de Dutch Design Week heb ik voor mijn muurschilderingen en schilderijen speciale aanbiedingen. Die zijn de moeite waard!

Ook is er op de 2e etage een foto-expositie. www.hellamartens.nl  gaat ons prachtige portret fotografie laten zien.

Tijdens de Dutch Design week is mijn muurschildering “Het Klokgebouw in het Klokgebouw” vrij te bezichtigen. Deze schildering van 28 vierkante meter heb ik begin dit jaar gemaakt. Deze is te zien op de 5e etage in het Klokgebouw. Sowieso een prachtig gebouw om nu gewoon vrij binnen te lopen. Ook is er op deze etage een expositie.

Verder zijn er aquarellen te zien van Loes Klein (ook boekbinden)en de Harten Dames gaan zich presenteren op de 2e etage.

Kortom alleen al op de 2e etage, waar ik zit, is genoeg te zien. Wil je het hele programma van de Dutch Design Week zien, kijk dan op www.ddw.nl

En het leuke is, je kunt je in fantastische originele mini taxi gratis laten vervoeren door Eindhoven tijdens de Dutch Design Week!

 

 

 

12 gedachten over “Dutch Design Week en Jolanda op d’r kop

  1. Jolanda Goris

   Hi, hi Henk, kan er gelukkig weer om lachen. Hartstikke leuk dat je langs komt met DDW, neem je vrouw deze keer ook mee. Zie je!

 1. Cora

  Hoi lieve Jolanda,

  Hoe gaat het met je?
  Wat fijn, dat je er toch gewoon met de DDW kunt zijn!
  Je hebt ons allemaal flink laten schrikken… 🙁

  Verheug me erop je vrijdag te zien en ondertussen stuur ik je véél liefs & elke dag pure energy & Good Healing Vibes…

  XX
  Cora

  1. Jolanda Goris

   Dankjewel Cora. Het gaat iedere dag een beetje beter!

   Weet je dat ik als een van de eerste dingen aan de arts vroeg in het ziekenhuis: Wanneer kan ik weer poweryoga gaan doen? Die arts keek mij toen wel een beetje vreemd aan met het verband en al om mijn hoofd ;-).
   Het is ook zo ontzettend fijn om te doen, genieten. Dank voor alle pure energy & Good Healing Vibes. Ik heb weer zin in yoga vanavond, zie je!

   Liefs Jolanda

 2. Marion Westerman

  Hoi Jolanda,
  Gelukkig heb je een hard hoofd, dat blijkt dan wel weer!
  Ik moet nog even rustig aan doen en vind het enorm jammer DDW12
  te moeten missen en een bezoekje aan jou!
  Succes & take care!

  Groet,
  Marion

  1. Jolanda Goris

   Hoi Marion,

   Gelukkig heb ik inderdaad een hard hoofd, er zit nu wel een barstje in, maar dat kan mij geen barst schelen!

   Jammer dat we elkaar niet treffen met de DDW ’12, maar gelukkig heb jij een sterk hart en dat moet nu ook even helen. Goh, het is bijna wat en half wat ;-). We moeten geen jaar wachten om elkaar weer te treffen, er kan in die tussentijd zooovééél gebeuren.
   Jij ook take care en hopelijk gaan je fantastische workshops wel door!

   Vrolijke groet, Jolanda

 3. Leontine

  Jeetje Jolanda,
  In je nieuwsbrief lees ik net dat je een serieus ongeluk hebt gehad.
  Èn dat je van geluk mag spreken. Dat is mooi.
  Beterschap.

  Groet, Leonie

  1. Jolanda Goris

   Hé Leontine,

   Ja, joh, het is een bizar ongeluk! Ik ben vermoedelijk flauw gevallen ’s nachts halverwege de trap. Ik was niet helemaal lekker en ben die nacht mijn bed uit gesprongen. Stan hoorde een enorme klap alsof er een kast om viel. Hij sprong het bed uit en hij zag mij onderaan de trap liggen met een plas bloed onder mijn hoofd. Ik lag doodstil en reageerde nergens op. Stan heeft direct 112 gebeld en 3 uur later kwam ik bij. Ze vertelde toen mijn hoofd te gaan hechten. In de tussentijd heb ik allerlei onderzoeken ct scans e.d. gehad. Ik heb er helemaal niets van meegekregen.

   Je begrijpt ik ben ontzettend blij met de reactie van Stan, geen paniek, maar meteen handelen. En bovendien heb ik wel een beschermengel of twee op mijn schouder gehad!
   Enfin, ik ben nog aan het herstellen, maar het gaat iedere dag beter. Ik hoop dat het een mooie Dutch Design Week gaat worden. Ik ga er deze keer extra van genieten!

   Inmiddels weer een vrolijke groet, Jolanda

 4. Marieke

  Dag lieve krachtige vrouw, hoi Jolanda

  Zo leuk en gezellig om je weer tegen te komen! Wat fijn dat je mee kon, kunt doen aan Yoga!
  In de DDW kom ik zeker even langs om je prachtige schilderingen te bewonderen!
  Fantastisch dat je er “weer” bent, en geweldig dat Stan er voor je is en was op het moment dat je leven gered kon worden. Die engeltjes heb je niet voor niets, believe me.
  Na de DDW maken we (samen) een JUMP!
  Het leven is er om gevierd te worden, met je hele hebben en houden en vooral met je hart.
  <3
  Een warme herfstgroet en graag tot spoedig,
  Marieke

  1. Jolanda Goris

   Hé lieve Marieke,

   Dank voor je enthousiaste reactie!
   Leuk dat je langs komt met DDW, neem gezellig wat vriendinnen mee. Behalve mijn schilderijen zijn er op de 2e etage 3 muurschilderingen van mij te zien. De eerste als je meteen de lift uit komt.
   Ik ben het helemaal met je eens, nu zeker: Het leven moet gevierd worden. Voor mij voelt het als een 2e leven met dank aan lieve Stan :-).
   Tot snel!

   Vrolijke groet, Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *