Uitnodiging Dutch Design Week 2012

Eigenlijk had ik willen schrijven over de fantastische Masterclass bij Cornelis le Mair van 2 weken terug. Want dit was geweldig!  En dan zijn er ondertussen ook nog 2 evenementen geweest van waaruit er voor mij verschillende opdrachten voor muurschilderingen in het verschiet zijn. Geweldig! Ook hierover zal ik je op de hoogte houden.

En dan ineens is het herfst. Althans dat gevoel heb ik. Het vallen van de blaadjes, daar heb ik altijd wat moeite mee. Maar gelukkig is er de Dutch Design Week. Over een kleine 4 weken is het zover. Namelijk van 20 t/m 28 oktober 2012. Een heel bijzonder evenement.

9 dagen lang ben ik met mijn atelier open en kun je vrij binnen lopen. Ik ben volop bezig met voorbereidingen, zodat ik je prachtige nieuwe muurschilderingen en schilderijen van mij kan laten zien.

Je weet nog niet wat de DDW is? De DDW is het grootste designevenement van Nederland. 300 evenementen en meer dan 180.000 bezoekers alleen al op Strijp S, zorgen voor een ongekende dynamische sfeer in Eindhoven. Op ongeveer 65 locaties laten zo’n 1500 vormgevers uit binnen- en buitenland hun werk zien op het gebied van product design, textiel & mode, grafisch- en ruimtelijk ontwerp en nog veel meer. Kijk voor het hele programma op: www.ddw.nl

Veel evenementen liggen op loopafstand van elkaar. De Apparatenfabriek ligt op loopafstand van Station Beukenlaan. En als je geen zin hebt om te lopen, dan zijn er om en rond de Apparatenfabriek speciale vervoermiddelen waaronder de MINI Design Rides (met bizarre objecten op het dak!) waarvan je gratis gebruik kunt maken. Elk jaar wordt dit evenement mooier!

Voorbereidingen DDW

Ik zie het je afvragen. Maar Jolanda wat heb jij met de DDW?

Niets, dat klopt. Behalve dan dat ik met mijn atelier midden in dit gebied zit, hebben muurschilderingen en schilderijen inderdaad niets met Dutch Design. Toch wil de organisatie van de DDW graag dat ik meeprofiteer en zij weer van mij 😉 met wat er hier dan te beleven is. Het gebouw waar ik in zit, de Apparatenfabriek, is alleen al bijzonder om te zien.

Kortom er is nog veel meer te zien dan in het programma staat!

Vorig jaar zijn er enkele duizenden mensen in mijn atelier geweest. En dit jaar zijn er dus weer nieuwe grote muurschilderingen te zien. Kom jij kijken?

Dus, als je het nog niet hebt genoteerd, noteer dan meteen in je agenda 20 t/m 28 okt. 2012 DDW!

 

 

 

2 gedachten over “Uitnodiging Dutch Design Week 2012

 1. Linda Wuijts

  Zo, Jolanda,

  Wat erg,op je hoofd vallen. Daar weet ik alles van! Een geluk dat je alweer wat kunt!!!
  Als ik in de buurt zou zijn zou ik zeker komen. Op dit moment zit ik in Spanje, met een camper vol poezen! Maar dat kun je op mijn website lezen.
  Ik wens je heel veel beterschap en heeeel veeel succes met de ddweek

  Spaanse groet, Linda

  Ik heb nog steeds af en toe tollende hersenen, ben in dec 2010 gevallen met de fiets. Maar goed, nu stel ik mijzelf flink op de proef, zolang leven in een onstabiele camper.

  1. Jolanda Goris

   Hé Linda,

   Ja, ik heb in ieder geval 2 beschermengeltjes gehad, op iedere schouder één! Ik had al tollende hersenen voor mijn val, dus zal niet zoveel veranderen.

   Ik volg je via je website, want op dit moment ben je druiven aan het plukken, mmmm en daarna natuurlijk aan de wijn. Weer tollende hersenen. Enfin, ik wens je veel reisplezier en leuk om elkaar op afstand te blijven volgen ;-).

   Vrolijke groet vanuit dit kikkerlandje, Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *