Dutch Design Week 2011

Duizenden mensen hebben mijn atelier bezocht tijdens de Dutch Design Week, geweldig! Teveel om iedereen persoonlijk te bedanken. Maar omdat er zoveel visitekaartjes zijn meegenomen en veel mensen op mijn website gaan kijken, komt dit bedankje voor het bezoek helemaal goed!
lees meer
Zoveel vrolijke kleuren kreeg ik alsmaar te horen, kleuren waar je blij van wordt. Dat is nou precies mijn bedoeling. De wereld een beetje vrolijker maken. Met nog meer zin dan anders ga ik verder met het schilderen. Nieuwe leuke opdrachten die ik uit ga werken, ik heb er zin in!

Wat mij ook duidelijk is geworden dat het Papier Maché in de dikke dames een grote belangstelling had. Mensen werden door de kleuren mijn atelier in getrokken. Dan kwam er iemand met een glimlach binnen en riep helemaal blij: Wouw wat een kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *