Klokgebouw in het Klokgebouw

Grandioos wat een ruimte met een muurschildering doet!

Het “Klokgebouw” schilderen in het “Klokgebouw”. Het meest markante gebouw op Strijp S in Eindhoven!

Een muurschildering maken van 6.80 x 4 meter.

Dat is echt wel groot. Heel stoer had ik in een vorig blogstuk al gezegd dat de grootte voor mij  niet uitmaakt. Dus toen ik ervoor stond om te beginnen kwam die gedachte als eerste bij mij op. En tenslotte had Stichting Trudo toch niet voor niets deze opdracht aan mij gegeven. Zij hebben er vertrouwen in, dus ik zeker.

Oké het is groot, maar het maakt niet uit. Gewoon doen, gewoon beginnen.

 

En eigenlijk is het ook zo. Toch is er wel één klein verschil. De steiger op en steiger af,  trap op trap af, daarbij gebruik je toch echt wel andere spieren. Andere spieren dan allen maar een kwast vasthouden!

 

Af en toe voelde ik mij net een aap, ik voelde na een dag al mijn spieren. Iets waar ik niet bij stil had gestaan. Deze grootte van muurschildering vraagt om nog meer afstand nemen, voor zowel de kleuren als de verhoudingen. Veel meer dan ik tot nu toe had gedaan.

 

 

Omdat deze muurschildering in de lounge op de 5e etage van het Klokgebouw is, kwamen er nogal wat mensen voorbij. Het leuke was dat ik hetzelfde hoorde als bij het schilderen van mijn dikke dames:

“Hier word ik helemaal vrolijk van!”

Het maakt voor mij dus niet uit of ik dikke dames schilder of zo’n een prachtig gebouw. Het is geweldig om mensen vrolijker te maken.

Dit wil ik vaker doen. Sterker nog, dit wil ik iedere maand een keer doen. Het mag kleiner of zelfs nog groter.

Een muurschildering voelt, nog veel meer dan op een doek, één met het interieur. Daarom is het heel bijzonder.

 

Wil jij in je bedrijf of in je huis iets laten zien waar je trots op bent? Ik durf nu stoer te zeggen: Kom maar op en bel mij!

Want hiervan krijg niet alleen ik, maar ook jij als kijker, een kick!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *