14 gedachten over “Een warme deken van dankbaarheid

 1. Henk&Nelly

  Jolanda & Stan,

  Wij hebben op jullie bankrekening 365 dagen geluk,liefde,gezondheid en succes gestort.
  Fijne feestdagen,geniet ervan.

  Nelly&Henk

  Reageren
  1. Jolanda Goris

   Zie je, ik dacht al, wij zijn ineens schatrijk! Dankjewel, er is genoeg, geniet ervan mee ;-).
   Een warme groet, Jolanda

   Reageren
 2. Margo Soliman

  Lieve Jolanda,
  Heel erg bedankt voor je lieve kerstwensen. Ook ik wil jou heel erg bedanken! Waarvoor? Nou, ik wil je heel erg bedanken voor het hele jaar weer mee te mogen genieten van je geweldige Art! Het is niet alleen mooi om naar te kijken, maar de sfeer van een muurschildering of een schets van jou brengt me vaak in een soort van virtuele wereld waar ik erg blij van word. Hoe mooi is het te ontwaken en een prachtige schets op je ontbijtbordje te mogen ontvangen. Iedere ochtend maakte je ons blij met een artistiek kado, waarin ik kon verdwalen en voor een moment zelfs even kon vluchten van de echte wereld. Zoals ik dat met muziek heb, heb ik dat zeker ook met je mooie schilderwerken. Daarom wil ik je bedanken. Jou aanstekelijke energie, je lieve, warme uitstraling in combinatie met prachtige werk maakt jou,voor mij, een mooi compleet mens !!! Ga zo door lieverd!!! Ik hoop voor mijzelf en voor vele anderen, dat we nog heel lang van je mogen genieten! Fijne feestdagen en ik wens jou en je dierbaren een fantastisch nieuw jaar! Kus van 1 van je fans! A buentot! Mon artiste de preignant l’art! X

  Reageren
  1. Jolanda Goris

   Lieve, lieve Margo,

   Schitterend hoe jij de dingen kunt verwoorden! Hartverwarmend.
   Dank voor je lieve, prachtige, mooi reacties ;-).
   Een dikke knuffel op afstand. A buentot! Xxx

   Reageren
 3. Marian

  Hallo Jolanda, hartstikke bedankt voor de mooie tekeningen, heel erg mooi zijn ze.
  Veel liefs van mij en ik wens jullie hele fijne dagen en een goed begin alvast.
  Tot ziens weer! Groetjes, Marian

  Reageren
  1. Jolanda Goris

   Hallo Marian,
   Jij ook bedankt voor je reacties van het afgelopen jaar op naar het nieuwe, heerlijk!
   Warme groet, Jolanda

   Reageren
 4. Ingrid Haverman

  Beste Jolanda,

  Hartelijk dank voor je goede wensen.
  Ik wens jou en jouw familie ook hele Goede Kerstdagen en een Schilderachtig 2014.
  Dat je mag blijven genieten van je werk zodat ook ik ( en vele anderen) daar ook weer van mogen genieten.

  Lieve groeten,

  Ingrid Haverman

  Reageren
  1. Jolanda Goris

   Hé Berthy,

   Mijn bijzondere resultaten zijn mede door toedoen van de prachtige bedrijven waarvoor ik heb mogen schilderen, en jullie Barbel Modekappers zit daar zo heerlijk tussen. Ik ben daar dankbaar voor ;-).
   Voor jullie alles wat je maar mag wensen voor een mooi 2014!

   Lieve groet, Jolanda

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *