Een muurschildering voor een bedrijf van goud!

Horyon BV Eindhoven.

Een paar weken terug overkwam mij iets heel leuks.

Ik kwam Margo op het internet tegen, een oude schoolvriendin van de middelbare school. Op zich natuurlijk al heel erg leuk. We belden elkaar, en kletsten in vogelvlucht de tussenliggende 34 jaar bij . Zo grappig, we pikten de draad weer gelijk op. Haar stem klonk nog zelfs precies hetzelfde als toen!

We sloten ons telefoongesprek af, met de belofte om snel weer contact op te nemen. Om elkaar in “real life” te zien. Enfin, helemaal blij en vrolijk hingen we op.

Maar nog geen kwartier later belde ze me al terug. Goh, dit is wel héél erg snel! Nou, vertelde Margo, meteen na ons telefoongesprek belde een vriendin van haar. Sharita Horyon heeft, samen met haar man Jan, een prachtig bedrijf Horyon BV in Eindhoven (www.Horyon.nl). Dit bedrijf bestaat al 3 generaties lang.

Sharita had al ongeveer een uur geprobeerd om er tussen te komen. Margo vertelde het verhaal van de 34 jaar bijkletsen, en dat ze zo verrukt was van mijn muurschilderingen. Och vertelde ze, dat komt goed uit, wij hebben in ons nieuwe bedrijfspand een aantal lege muren. Laat die Jolanda maar eens langs komen!

Ik kwam binnen bij Horyon BV, wat een prachtig bedrijf! Ik werd heel gastvrij ontvangen. Ze had mij van tevoren al gewaarschuwd. Wij zijn een asbestverwijderings- & milieutechniet, sloop & renovatiewerken bedrijf, maar wij zijn beslist geen “rauwdouwers”.

Een geweldig mooi bedrijf, ontzettend goed georganiseerd, een ge-oliede machine! Dat bleek ook wel, want tijdens het maken van de muurschildering heeft Horyon BV een hele mooie prijs gewonnen. De hoogste prijs voor het duurzaam ondernemen.  Eerste als “Duurzame ondernemer 2013”. Iets heel bijzonders in deze branche. Vorig jaar wonnen ze al brons en nu goud!
https://jolandagoris.nl/wp-content/uploads/2013/04/wand-leeg-Horyon-BV-1jpg.jpg

Voor de muurschildering

Sharita Horyon vertelde: Wij gaan met alles voor kwaliteit en schenken hier natuurlijk Nespresso. Nespresso, What else? Hier komen nogal wat bijzondere klanten, ministeries, gemeenten etcetera. Wij vinden het belangrijk om onze klanten direct met het binnen komen een warm welkom te geven. In de gang naar het kantoor en vergaderruimte hebben we een “Nespresso hoek”. Deze muur moet uitstraling  en warmte geven. En de klanten, moeten zich direct op hun gemak voelen!

Een paar dagen later heb ik Sharita Horyon de schetsen laten zien. Ze vertelde erg onder de indruk te zijn. Precies wat ze bedoelde warmte en kleuren, en de aansluiting op de keukeninrichting!

Na de muurschildering:

Na afloop van de muurschildering vertelde ze mij dat een wens in vervulling is gegaan!

Nespresso. What else? En het cupje links boven, ja die is natuurlijk van goud 😉 voor een bedrijf van goud!

 

 

 

4 gedachten over “Een muurschildering voor een bedrijf van goud!

 1. Margo Soliman-Koevoet

  Lieve Jolanda,

  Wat een geweldig verhaal weer! Inderdaad, het verliep ineens allemaal heel snel en denk je bij jezelf, dit kan toch geen toeval meer zijn. Ons telefoontje, toen Sharita, en 2 werelden kwamen bij elkaar en ik mocht hierin de tussenschakel zijn. Soms ervaar je dingen in het leven als heel vanzelfsprekend. Ook voor mij dit keer. Jou weer gevonden te hebben na al die jaren en je prachtige kunstwerken te mogen aanschouwen, voelde het voor mij heel logisch jou naam te benoemen op het moment dat ik Sharita aan de telefoon had en jou dan ook aan haar voor te stellen. Jullie eigenschappen kwamen wat mij betreft overeen. Talentvol, energiek, perfectionistisch, sprankelend, lef, and the drive om iets moois neer te zetten. Daarnaast zijn jullie ook hele prettige persoonlijkheden waar je als mens ook weer energie van krijgt. Voor mij dan ook zeer vanzelfsprekend jullie zo snel mogelijk aan elkaar voor te stellen. En zie het buitengewone resultaat. Voor mij is dit een gevoel waar ik zeer trots op ben. Zeker om het feit dat je in hun bedrijf een beleving hebt gecreëerd waar Jan en Sharita zeer trots op zijn en je een wens van Sharita hebt laten uitkomen. Daarnaast zullen de bezoekers zich dubbel en dwars verwelkomt voelen door de goede sfeer die jij daar hebt neer kunnen zetten. Ik hoop dat vele bedrijven jou ooit zullen vinden, zo niet ……dan zou het wellicht voor velen een gemiste kans zijn! Nogmaals gefeliciteerd met het eindresultaat. Met vriendelijke gr. Margo Soliman – Koevoet..( a bientot, mon artieste de peignant l’art)

  1. Jolanda Goris

   Lieve Margo,

   Dankjewel Margo voor je prachtige reactie, je toevallige bemiddeling en je vriendschap. Geweldig!

   A bientôt ;-).

   Vrolijke lieve groet, Jolanda

 2. Linda

  Hallo Jolanda,
  Toeval bestaat niet! Wat een ‘flow’, fijn is dat. Leuk om te lezen.
  Veel succes met alle andere kunst ige uit werken.

  Lieve groet, Linda

  1. Jolanda Goris

   Lieve Linda,

   Leuk dat je het met plezier hebt gelezen.Geniet van het even weer terug zijn in Nederland!

   warme vrolijke groet, Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *